KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY

Az MH 25. Klapka György Lövészdandár 2020. november 30 és december 04. között vezetési gyakorlatot tart, emiatt megnövekedett katonai járműforgalom várható tervezetten az alábbiak szerint:
– november 30-án és december 01-én (hétfőn és kedden) 08.00 és 22.00 óra között a Tata, laktanya – Vértesszőlős – Baj – „C” gyakorlótér – „B” gyakorlótér – Tata, laktanya útvonalon.
– december 02-án (szerdán) 06.00 és 22.00 óra között és december 03-án (csütörtökön) 06.00 és 14.00 óra között a Tata, laktanya – Dunaalmás – Süttő – Lábatlan – Héreg – Tarján – Agostyán – Tata, laktanya útvonalon.
– december 04-én (pénteken) 08.00 és 14.00 óra között a Tata, laktanya – Vértesszőlős – Baj – „C” gyakorlótér – „B” gyakorlótér – Tata, laktanya útvonalon.
Kérjük, hogy a katonai járművek, konvojok közelében fokozott óvatossággal közlekedjenek, mivel azok mérete és sebessége, valamint a konvojok hossza és haladásuk módja eltérhet a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól. A konvoj mozgását a katonák forgalomszabályozással segítik.
Kérünk továbbá mindenkit, hogy mint a civil, úgy a katonai járművek közelében is minden esetben az aktuális útviszonyok, valamint az időjárási és látási körülmények figyelembe vételével közlekedjenek.
A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.
A lakosság megértését és türelmét köszönjük!